Eindejaarsactiviteiten in zicht

17 December 2022

Na twee jaar onderbreking zijn we verheugd om onze traditionele eindejaarsactiviteiten weer te kunnen organiseren: de bingo en fakkeltocht in december en het nieuwjaarsconcert in januari.

Nieuws uit Uganda

30 Oktober 2022

Van Stichting Kabira mochten we onderstaande nieuwsberichten ontvangen over het schoolproject in Uganda, door onze club van harte gesteund.

Str├║nmarkten 2022

4 September 2022

Ook deze zomer was Rotaryclub Het Eiland Schiermonnikoog weer aanwezig op de Strúnmarkten met traditionele attracties voor het goede doel.

Bijeenkomsten maart uitgesteld

15 Maart 2022

Door de vele coronabesmettingen momenteel op het eiland hebben wij besloten om de bijeenkomsten van maart niet door te laten gaan. Vanaf 6 april komen wij graag weer samen.

Rotary helpt Oekraïne

7 Maart 2022

Vorige week hebben de zeven Nederlandse gouverneurs een oproep gedaan om een donatie te doen voor de actie Rotary helpt Oekraïne.
Rotaryclub Het Eiland Schiermonnikoog heeft hiervoor €2.000 gedoneerd.

Nieuwe website

4 Maart 2022