Klik op de omschrijving van een agendaitem om deze te openen.

Een geopend slotje geeft aan dat een artikel alleen toegankelijk is voor leden.

Als er een afbeeldingsicoontje wordt weergegeven, dan zijn er foto's beschikbaar in het item.

Als er een paperclip wordt weergegeven, dan zijn er bijlagen beschikbaar in het item.

Januari 2023

Nieuwjaarsconcert 2023 in De Stag

2 Januari 2023 van 20.30 tot 21.30 uur

Op maandag 2 januari organiseren wij een nieuwjaarsconcert in De Stag aan de Langestreek. Dit jaar luisteren we naar het Amsterdamse Vincent van Gogh-trio. Dit trio is vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh en is een samenwerking van de hechte vrienden en veelbelovende musici Enzo Kok (viool), Charlotte Brussee (cello) en Maxim Heijmerink (piano). Zij zijn alle drie prijswinnaar van het Prinses Christina Concours. Dit trio maakte een succesvol debuut op de nationale televisie bij het programma Podium Witteman, waarna het onder andere een uitnodiging kreeg om op het prestigieuze Grachtenfestival te komen spelen.

Het nieuwjaarsconcert start om 20.30 uur, de deuren openen om 20.00 uur. Het concert wordt u gratis aangeboden door onze club. Na afloop mag u een vrijwillige bijdrage doen.

Nieuwjaarsconcert, maandag 2 januari, 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur), De Stag

Februari 2023

- Geen items in deze maand