StrĂșnmarkten 2022

4 September 2022

Ook deze zomer was Rotaryclub Het Eiland Schiermonnikoog weer aanwezig op de Strúnmarkten met traditionele attracties voor het goede doel.

 

Het rad van avontuur en het spelletjeskraam trokken beiden veel publiek.
Bij het rad werden in totaal maar liefst 366 sneeuwsterren gewonnen! Bij de spelletjes werd dan weer eer behaald en gegrabbeld in de grabbelton.

 

Met deze acties konden wij een aardig bedrag inzamelen. Wij zullen dit geld zoals de voorbije jaren weer gebruiken om een aantal goede doelen te sponsoren. In het verleden konden wij zo onder meer een bijdrage leveren aan Oekraïne, het schoolproject in Uganda, de voedselbank, het Dorpsduel, het kookeiland van Ynde Mande, we boden enkele kansarme kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan een Schier Zomerkamp en we steunden een student aan de TU Delft voor wateronderzoek. Voor meer informatie over onze acties en de doelen die wij steunen kunt u terecht op onze website rotaryschiermonnikoog.nl

 

Wij willen iedereen die ons hielp om de acties op de Strúnmarkten weer tot een succes te maken hierbij hartelijk danken.

 

< Terug